Info från DiOS 

Här kommer ett informationsbrev från DiOS. Det har länge efterfrågats från medlemmar att vi i styrelsen ska berätta om det som händer och vad vi gör. Så med syfte att öka informationen och bidra till att öka intresset för DiOS ska vi skicka ut ett infobrev mellan varven.

Leva med Diabetes

På kongressen förra hösten fick styrelsen ett uppdrag att ta upp samtal med Storstockholms Diabetesförening (SSDF) för att öka värdet av att tidningen upplevs som angelägen oavsett var i landet man bor.

Styrelsen har kommit överens om att fortsättningsvis ska Leva med Diabetes innehålla två sidor med DiOS information. Det kan vara både information från DiOS centralt men också från föreningarna. Vi ser fram emot nästa nummer som blir premiären för detta nya.

Barndiabetesfonden

DiOS har påbörjat ett samarbete med Barndiabetesfonden. Syftet är att stärka insamlingsarbetet och bidra till att lösa upp knuten med varför man får Typ 1 diabetes. Givetvis väljer den själv, som vill bidra till någon fond, vilken fond man ska bidra till. Men DiOS vill gärna stärka insamlingsarbetet för just Barndiabetesfonden och vill att vi arbetar aktivt med att samla in pengar. Läs mera på: https://www.barndiabetesfonden.se/nyheter/200408dios-och-barndiabetesfonden-inleder-samarbete/

Följ DiOS

Du kan följa vad som händer i DiOS på vår hemsida: www.diabetesorg.se samt på vår Facebooksida. Leta rätt på DiOS när du är inne på Facebook och gilla vår sida. Bjud gärna in dina vänner att gilla sidan.